21 Kasım 2011 Pazartesi

40 gün 40 gece

Görmemişin kızı olmuş, 40 gün 40 gece doğum gününü kutlamış. Bayramın birinci gününe denk gelince aile ortamında kutlansa da gereken ilgiyi üzerimize çekememiş olmanın acısını çıkartmak lazım haliyle.

Nil tabi ki bayramda da yaptığı gibi prensesler gibi giydirildikten yaklaşık 15 dakika sonra (kesinlikle abartmıyorum) bezini taşırmak suretiyle baştan sona kıyafet değişikliğine uğradı. Daha parti başlamamıştı bile. Partinin ilerleyen saatlerinde yeniden olunca bu defa elbise de güme gitti ve diğer yedeklerimize geçmeye başladık. Anneye bu da yaşatıldı iki arada bir derede. 

O kadar şeker bir ortamdı ki: Bir dolu çocuk ortalıkta koşturuyor, oynuyor, köpüklerden balon üflüyor ve gülüyordu. Hepsi çok şekerdi. (Resimleri aktarınca ekleyeceğim onları da)

Minnoş o kadar yoruldu ki partide, normalde öğlen uykusuna yatmaya hiç gerek duymayan yavru partinin ortasında uyuyakaldı! Evde terlikle yürüsek uyanan çocuk, yanında patlayan 3 balona bile aldırış etmeden mışıl mışıl uyudu. Haliyle bu yaşta "aman efendim misafirlere ayıp olur, her biriyle ilgilenmem lazım" gibi bir derdi de olmadığı için önce yengesinin kucağına sonra da pusetine kıvrılıverdi hepimizi şaşırtarak.

Uyanınca da içimizde kalmasın diye Kelebek kanatlarını da takarak bir tur attırdık evin içinde yavruya. Resim gelince onu da eklerim ...

İlk pastamız:

İkinci pastamız:

Minnoşumuz:

 Nice yaşlarını görmeyi diliyorum, sağlıkla, mutlulukla, sevdiklerimizle hep beraber ....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder